Glitter Tip: Sky Crush

God Morgon!
Dagens naglar blev en enkel glitter tip, det är verkligen ett säkert kort när man vill göra något enkelt men ändå inte bara göra vanligt en färgat.
Jag använde mig utav Isadoras Bridal Pink och Sky Crush samt bas och top lack från Seche.
 
Jag älskar verkligen det här glittret! Tyvärr använder jag det inte ofta nog eftersom glitterlack inte är så roligare att ta bort. 
 
Vad är ditt favorit glitterlack??

Lönings shopping!

God Morgon!
I går var jag in till Stockholm för att gå på bio och spendera lite av mina väl förtjänta pengar! Det blev en tur in till Kicks samt en sväng på Åhlens City. Jag har aldrig vart inne på Åhlens precis efter lönning och jag måste säga att jagär inte säker på om jag kommer göra om det, köerna var sååå långa!
 
Men gick fick med mig lite saker hem, kanke inte allt jag hade tänk men ändå en del godbitar!
 
Från Kicks köpte jag en foundation: Isadora Wake Up i nyans 00 Fair
Från Mac fick jag med mig ett läppstift, en rouge och tre ögonskuggor:
Roug: Coppertone
Läppstift: Faux
Ögonskuggor:Deep Thruth, Carbon och Honey Lust
 
Jag hade verkligen ingen tur med mina färgval i går. Jag hade kollat ut fyra ögonskuggar och ett läppstift, men två av skuggorna var slut samt läppstiftet. Jag hade först valt Typographic, som tur var är det en enkel färg att byta mot någon annan (valet föll på Carbon) men jag ville även köpa Humid och den har ingen like. 
Läppstiftet som jag hade valt var en ganska nude färg (kommer inte håg vad den hette), lika där: en nude är ju ganska lätt att hitta. Sagt och gjort jag valde en ny, och fanns den? Icke! Sist valde jag då Faux och tro det eller ej så var det den sista dom hade.

Allt som allt är jag nöjd med mina köp, lite ledsen över att dom intehade Humid men jag får kolla en annan dag!
Tack för besöket!

Red and Black

God Morgon!
Jag målade om mina naglar igår men testade samma färg, Dried Pepper från Kicks, tillsammans med en annan färg, #039 från Depend.
 
 
Jag har en liten förälsning i mina dottng tools! Prickar är verkligen enkelt och snyggt. 
Texture lacket blev väldgt fint ovan på det svarta.
 
Vad tycks??