Aquatic

Hallå!
I morse blev det lite nytt lack på mina naglar. Denna gång provade jag Isadoras Gel Nail Lacquer i färgen 229 Aquatic. 
 
Det är vekligen en härlig färg! Angående hållbarheten så vet jag inte om den är så mycket bättre än dom vanliga. Jag har redan testat den andra färgen jag köpte och det började skavas efter en dag som vanligt. Kanske beror lite på vad man gör osv. Jag får testa vidare!
Det är i alla fall grymt snyggt, hoppas att det kommer lite mer färger. Dom har ju släppt lack till fransk manikyr, men det är inget som lockar mig så där jätte mycket. 
 
Har du testat något av Isadoras Gel Nail Lacquer?

Mask of Magnaminty

Hejsan!
I morse använde jag det sista som fanns kvar i burken av Mask of Magnaminty från Lush som jag köpte för ungefär fem veckor sedan. I och med det så tänkte jag passa på och säga vad jag tyckte om den!

 
Denna produkt är en ansiktsmask som är framtagen för att motverka finnar, så härstår et på hemsidan om produkten:
"Den kan användas både på ansikte och rygg under problematiska tider – eller mer som en regelbunden underhållningsrutin. Vi har tillsatt malda adukibönor och frön från jättenattljus så att du kan välja att på ett snällt sätt skrubba ansiktet en stund för att ta bort död hud. Honung finns i för att återfukta men är också antiseptiskt. Slutligen har vi i pepparmynta för att stimulera blodcirkulationen och ge en svalkande känsla och tagetes och klorofyll för att vårda huden."
 
Först måste jag säga att jag har lite känslig hud och har reagerat (blivit röd, svidit,kliat osv) på en hel del olika ansiktmasker som jag har provat, men min hud verkade klara den här utan problem.
Så, min åsikt:
Jag verkligen gillar den här ansiktsmasken! Jag har använt den två gånger i veckan och har inte lika mycket problem med fnnar.Även om jag fortfrande får någon lite då och då, så är det inget gemfört mot vad jag fick tidgare. Den är verkligen uppiggande och doftar friskt. 
När den torkar blir den inte för stram och det känns inte för stelt. Den är ganska lätt att ta bort, det beror lite på hur tjockt lager som du lägger på. 
Huden känns verklgen ren efteråt och den känns inte torr eller liknande. 
 
Jag kommer absolut köpa en ny burk när jag kommer hem!
För 79 kr får du 125 g och för 169 kr får du 315 g.
 
Är det något du kännr dig sugen på att testa? Eller har du någon annan mask att rekomendera?

Heather

Hallå i värmen!
I dag fick vi lite sol innan regnet kom, super skönt! Dock tror jag att jag blev lite solbränd, förhoppningsvis går de över.
Jag målade om mina naglar i går! Det var lite besvärligt då det yttorkade så snabb i värmen at det blev lite svårt att få det snyggt. 
Jag använde mig av Heather från Barry M's Silk Nail Effect lack!
 
 
 
 
Jag tycker att det här är den perfekta ljuslilan ! Eller vad säger du?