Strawberry Milkshake loves Plastic Fantastic

 God Kväll!
Rosa är en färg som jag inte riktigt har kommit överrens om tidigare, vare sig det kommer till inredning, kläder eller liknande. Men i smink väg växer de mer och mer.
Mina senaste rosa tillskott kommer från Ciaté och jag köpte dom båsa på H&M för 49 kr, underbart pris!
De ända lack som jag har från dom sen tidigare är minilacken från The Doll House Collection, och dom är lite svåra att jobba med (se mina försök till att få de någelunda fint här och här)
Så det här var mina första lack med deras vanliga formula! Som titeln kanske avslöjar så heter dom Strawberry Milkshake (den lijs rosa) och Plastic Fantastic (mörk ceriserosa).

Och jag måste säga att jag är grymt nöjd med valen!
 
Formulan är underbar och färgerna är super fina. Lacken håller ungefär lika bra som mina andra lack från Isadora tilexempel. För att inte tala om att flaskan är hur söt som helst!

Jag får se om jag kanske samlar på mig lite fler lack fårn Ciaté!
Äger du själv någon av deras lack?mm

Styvmorsviol

Hallå!
För någon vecka sen köpte jag en pallett från Idun, färgvalet var självklart när jag såg att de fanns en lila!
Den lila palletten heter Styvmorsviol och jag är väldigt imponerad av de olika färgerna i den. Dom är väldigt annorlunda mot de andra lila ögonskuggorna som jag har.
 
 Jag använde mig utav alla färger i palletten samt Brule från MAC för att tona ut de lila upp mot ögonbrynet.
Jag använde den mrka lila i övre högra hörnet i ögats yttre kant samt upp mot brynet.
Ögonskuggan i de nedre hgra hörnet hade jag över hela ögonlocket överlappande den mörkare skuggan i ytterkanten.
Den ljua lilarosa skuggan i de nedre vänstra hörnet hade jag på ögonlockets inre och den sista ögonskuggen i de övre vänstra hörnet la jag på nedre fransraden.
 
 
Jag älskar verkligen den här palletten! De känns som att man kan göra en hel del kul med den, får se om jag har tid att prova lite mer!
 
Vad tycks?

Macaron

God Morgon!
Här om dagen var en vän ill mig så snäll och gav mig lite nagellack som inte riktigt föll henne i smaken. Ett av dom var Isadoras Macaron. Jag var väldigt sugen på att köpa det när collectionen kom ut, men eftersom jag redan hade/har så många Suger Crush skippade jag de.
Jag valde att para ihop det med Gargantuan Green Grape från O.P.I, dom passade verkligen perfekt tillsammans.
 
 
Jag la först ett lager med Seches grundlack som jag sedan toppade jag med tre lager med O.P.I lacket. Jag målade två lager av Macaron över halva nageln diagonalt och avslutade med Seches topplack!
Väldigt enkelt men lite roligt. 
 
Skulle du kunna tänka dig prova något liknande?